Otkup mobilnih telefona Beograd 064/980-4444
Otkup mobilnih telefona Beograd

Otkup mobilnih telefona Beograd – novih i polovnih

Kupujemo nove i polovne mobilne telefone svih proizvođača. Otkup mobilnih telefona Beograd sa domaćih mreža, otključane, zaključane, sa garancijom ili bez.  Telefone plaćamo nešto niže od realne tržišne vrednosti uređaja.

Cena zavisi od modela, stanja, dodatne opreme, ponude i potražnje. Otkupne cene su uglavnom oko 10-20% manje od vrednosti telefona (realne tržišne vrednosti, ne cene novog u radnji).

Telefone zaključane na domaće mreže, MTS, Telenor ili VIP, plaćamo umanjeno za cenu otključavanja tog modela. Kupujemo i zaključane Ajfone a cena zavisi sa koje mreže potiče telefon i da li postoji mogućnost otključavanja.

Ukoliko imate polovan telefon i želite da ga se otarasite ili ste dobili nov telefon koji Vam ne treba, na pravom ste mestu. Pozovite nas na broj telefona 064/980-4444 i ponudite nam Vaš telefon već odmah!

Kupujemo telefone svih proizvođača semkineskih replika

 • Samsung
 • Apple iPhoneotkup mobilnih telefona 2014 iphone 5c
 • HTC
 • Sony
 • LG
 • Nokia
 • Alcatel
 • Huawei
 • ZTE
 • Motorola
 • BlackBerry
 • Xiaomi
 • Lenovo
 • OnePlus
 • Meizu

Slobodno nas kontaktirajte i ukoliko vaš mobilni telefon nije na spisku…

Prodajte vaš mobilni telefon brzo sigurno i jednostavno

Za otkup mobilnih telefona stojimo Vam na raspolaganju 7 dana u nedelji. Otkupljujemo telefone isključivo na teritoriji Beograda, kod nas u servisu ili na lokaciji po dogovoru.

Već nekoliko godina smo lideri kada je u pitanju otkup mobilnih telefona i iza sebe imamo hiljade zadovoljnih mušterija.

Pozovite nas i prodajte mobilni telefon bez čekanja, brzo, sigurno, jednostavno i diskretno! Otkup mobilnih telefona Beograd.

Isplata u najkraćem mogućem roku u centru Beograda

Plaćanje se vrši u gotovini, odmah nakon izvršenog pregleda telefona. Poželjno je da
uz telefon imate originalno pakovanje, sa pratećom opremom i validnom garancijom sa fiskalnim računom.

Ukoliko za Vaš mobilni telefon ne posedujete prateću dokumentaciju o poreklu, potrebno je da ponesete ličnu kartu ili pasoš na uvid. Uverite se i sami da otkup mobilnih telefona Beograd nudi najbolje otkupne cene!

Na broj telefona 064/980-4444 nas možete kontaktirati u svako doba, pozivom ili SMS porukom a mi ćemo se truditi da Vam u najkraćem mogućem roku ponudimo najbolju otkupnu cenu!

Otkup mobilnih telefona BEOGRAD

 

Otkup mobilnih telefona Beograd 064/980-4444 

Osim mobilnih telefona radimo i otkup drugih tehničkih uređaja. Posetite i naš novi sajt za otkup mobilnih telefona Beograd, otkup tablet računara, laptopova, televizora i druge tehnike

Posetite i sajt Otkup mobilnih telefona

 

 

 

 

Otkup mobilnih telefona – 064/980-4444

Otkup mobilnih telefona Beograd

Vršimo otkup mobilnih telefona svih proizvođača, novih, polovnih, telefona kupljenih preko operatera… Nudimo Vam najbolje cene i najbržu isplatu. Kupujemo telefone skoro svih proizvođača, kao na primer: Samsung, Apple, HTC, Sony, LG, Nokia, Alcatel, Huawei, ZTE, BlackBerry, Motorola, Prestigio, Lenovo… Otkupljujemo uglavnom novije modele mobilnih telefona, starosti do 2 godine i u spravnom i dobro očuvanom stanju. Neispravne i poluispravne telefone otkupljujemo samo ukoliko imamo potrebu za delovima u našem servisu. Otkup mobilnih telefona radimo već dugi niz godina, iza sebe imamo mnogo zadovoljnih mušterija i sigurno smo lideri kada je u pitanju otkup mobilnih telefona i druge tehnike.

Otkup mobilnih telefona

Za otkup mobilnih telefona možete nas kontaktirati na broj telefona:

064/980-4444

I preko email adrese:

otkuptelefonabg@gmail.com

Važna napomena: Otkup mobilnih telefona vršimo isključivo uz lični dokument sa fotografijom prodavca i uz popunjenu izjavu da prodavac svojevoljno i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću potvrđuje da navedena roba, koja je predmet kupoprodaje, ne potiče iz krivičnog dela.

Otkup mobilnih telefona – novih i polovnih

Kupujemo nove i polovne mobilne telefone svih proizvođača. Otkup mobilnih telefona sa domaćih mreža, otključane, zaključane, sa garancijom ili bez.  Telefone plaćamo nešto niže od realne tržišne vrednosti uređaja. Cena zavisi od modela, stanja, dodatne opreme, ponude i potražnje. Otkupne cene su uglavnom oko 10-20% manje od vrednosti telefona (realne tržišne vrednosti, ne cene novog u radnji). Telefone zaključane na domaće mreže, MTS, Telenor ili VIP, plaćamo umanjeno za cenu otključavanja tog modela. Kupujemo i zaključane Ajfone a cena zavisi sa koje mreže potiče telefon i da li postoji mogućnost otključavanja.
Ukoliko imate polovan telefon i želite da ga se otarasite ili ste dobili nov telefon koji Vam ne treba, na pravom ste mestu. Pozovite nas na broj telefona 064/980-4444 i ponudite nam Vaš telefon već odmah!

Otkup novih mobilnih telefona

otkup novih mobilnih telefonaPo najboljim cenama otkupljujemo nove mobilne telefone svih svetskih proizvođača. Otkup novih mobilnih telefona radimo dugi niz godina a nudimo najbolje otkupne cene. Uz sklapanje ili produženje ugovora mobilni operateri nude telefone po ceni od 1 dinar uz odgovarajući paket. Na taj način imate mogućnost da dobijete nov mobilni telefon za 1 dinar. Ako Vam nije potreban a želite da ga prodate na najbrži način pozovite nas odmah – plaćamo uvek bolje od konkurencije!

 

Otkup polovnih mobilnih telefona

otkup polovnih mobilnih telefonaKupujemo skoro sve modele polovnih mobilnih telefona starosti do 2 godine. Sigurno Vam se desilo da ste nabavili nov mobilni telefon a ne znate šta da radite sa starim. Ili želite da telefon koji koristite zamenite za nov. Na pravom ste mestu! Vršimo otkup ispravnih, poluispravnih i neispravnih mobilnih telefona.  Cene za otkup polovnih mobilnih telefona zavise od modela, stanja telefona i prateće opreme koja ide uz telefon. Poželjno je da polovni mobilni telefoni imaju originalno pakovanje, prateću dokumentaciju, garantni list i račun kao i opremu (punjač, usb kabl, slušalice). Osim polovnih mobilnih telefona radimo i otkup novih mobilnih telefona. Pozovite nas odmah i ponudićemo Vam najbolju otkupnu cenu za Vaš polovan mobilni telefon!

Posetite i sajt www.otkupmobilnihtelefona.com